Pomyślałem, że to fajny nowy temat. Jeśli już istnieje, daj mi znać, żebym mógł go usunąć, albo moderator może to zrobić. Jeśli chodzi o mnie, skończyłem mój projekt pod ogonem i przejechałem się nim do upadłego.
Potrzebujesz obniżonych podnóżków? Mam parę, którą usunąłem (ciągle ciągnąłem te głupie rzeczy). Masz jakieś szczegóły dotyczące elementów wewnętrznych F3? Słyszałem o zamianie, interesuje mnie...Przy całym dystansie społecznym wyciągnąłem mojego SV spod ganku.
Zaparkowałem go, gdy rury widelca zaczęły przeciekać prawie 4 lata temu. 2 lata temu przebudowałem je z wewnętrznymi elementami i rurami CBR600 F3, ale potem życie wkroczyło w drogę. Bateria litowa, którą kupiłem 5 lat temu, wciąż działa jak nowa.
Nowe opony (pękanie), nowy eliminator błotnika (stary nie miał światła tablicy rejestracyjnej, a kierunkowskazy nie przeszły przeglądu), nowy reflektor LED ze zintegrowanymi kierunkowskazami/DRL. Świeży płyn chłodniczy, olej, filtr i filtr powietrza. Przeoilingowany łańcuch.
Mój kręgosłup nie mógł już wytrzymać długich przejażdżek, więc nowe-używane siedzenia Corbin, zamieniłem z powrotem z clip-on na kierownicę z podwyższeniami, dodałem przednią szybę F-16.
Następnym krokiem jest obniżenie podnóżków i usunięcie gigantycznych przednich sygnałów seryjnych, aby zastąpić je płaskimi, teraz, gdy w reflektorze są sygnały. Prawie gotowy na 400-milowe dni, które mój partner chce zrobić tego lata... Muszę wrócić do wprawy!
O tak, i muszę wymienić ten 11-letni kask HJC
Dokładnie, dobra decyzja. Ludzie czasami widzą ten problem z wygiętymi tarczami. Wypaczenie odpycha tłoki dalej niż normalnie, powodując nadmierny skok dźwigni hamulca, aby uzyskać załączenie. Powodzenia z projektem, brzmi fajnie!... później pomyślałem, co jeśli magnesy odciągną klocki tak daleko, że będę musiał pompować hamulce, aby klocki ścisnęły tarczę? Mógłbym wjeżdżać w zakręt 1 z prędkością 135 mil na godzinę i nie mieć hamulców! Porzuciłem pomysł z cofającym się magnesem ...
Oto wątek dotyczący zamiany F3, który śledziłem: Konwersja widelców SV na wkład za pomocą widelców F3Czy potrzebujesz obniżonych podnóżków? Mam parę, którą usunąłem (ciągle obcierałem tymi głupimi rzeczami). Masz jakieś szczegóły dotyczące wnętrzności F3? Słyszałem o zamianie, interesuje mnie to...