Pomyślałem, że to fajny nowy temat. Jeśli już istnieje, daj mi znać, żebym mógł go usunąć, albo moderator może to zrobić. Jeśli chodzi o mnie, skończyłem mój projekt pod ogonem i przejechałem się nim do upadłego.
Pozbądź się tego patyka wychodzącego z tego kołka, jeśli lubisz skręcać.buell xb pegs
![]()
Czy to jest bezpośrednie przykręcenie? Wygląda na to, że oddala stopę od roweru? Kilka cali?@ Jem podstawowe produkty: Zamontowałem podnóżki Buell w zeszłym roku. Pozycja jest o wiele wygodniejsza, ale potrzeba trochę czasu, żeby przyzwyczaić się do tego, że stopy są trzymane trochę dalej. Jestem prawie pewien, że bardzo szybko zeskrobiesz te czujniki podnóżków, jeśli ich nie usuniesz.
Nie jest to bezpośrednie przykręcenie. Potrzebują trochę dopasowania, aby pasowały.Czy to jest bezpośrednie przykręcenie?
Wygląda na to, że oddala stopę od roweru? Kilka cali?
Myślisz, że masz wystarczająco dużo pasków i punktów mocowania?Skończyłem to dla mojego SV, czas przymocować do niego moją dziewczynę i zawieźć ją do Utah
![]()
Cóż, nigdy nie można mieć ich za dużo i kto może powiedzieć, ile naprawdę wystarczy? ;DMyślisz, że masz wystarczająco dużo pasków i punktów mocowania?
Jest to prawdopodobnie spowodowane plastikowym występem, który zwykle siedzi w otworze w kierownicy, aby zapobiec obracaniu się. Masz tak naprawdę dwie opcje, które znam: 1) wywierć otwory w kierownicach SM2, aby występ się tam znajdował, 2) pozbądź się występu i polegaj na tym, jak mocno dokręcisz śrubę. Z mojego doświadczenia wynika, że obie działają wystarczająco dobrze.Załóż zestaw kierownic SM2.
PROBLEM:
Wygląda na to, że nie mogę wystarczająco mocno dokręcić zespołu przepustnicy, aby się nie obracał na kierownicy. Czy ktoś ma ten problem i co zrobiłeś, aby go naprawić?
Nie idź drugą drogą. Śruba, jeśli zostanie zbyt mocno dokręcona, może uszkodzić obudowę, a nawet przebić jej górną część. Co gorsza, obudowa będzie się obracać na pręcie. Wywierć pręt dla występu.Jest to prawdopodobnie spowodowane plastikowym występem, który zwykle znajduje się w otworze w pręcie, aby zapobiec obracaniu się. Masz tak naprawdę dwie opcje, które znam: 1) wywierć swoje pręty SM2, aby występ się tam znajdował, 2) pozbądź się występu i polegaj na tym, jak mocno dokręcisz śrubę. Z mojego doświadczenia wynika, że oba działają wystarczająco dobrze.